Subpagini

Cine suntem

Suntem Platinum Reseller şi Centru de Service Motorola Solutions pentru Romania şi Republica Moldova. Compania noastră, înfiinţată în anul 1991, este localizată în Bucureşti/România având sucursale în ţară şi în Republica Moldova.

 

De asemenea, avem o colaborare tradiţională foarte strânsă cu firma American International Radio Inc., centru internaţional de distribuţie, localizat în Chicago/USA, care distribuie produse şi servicii Motorola Solutions către locaţii din toată lumea printr-o reţea de dealeri asociaţi şi independenţi.

 

Ce facem

Cu eforturile noastre de a satisface nevoile complexe de operare din ziua de azi, suntem de folos clienţilor noştri în trei arii interdependente ale pieţei de comunicaţii: distribuţie de servicii şi tehnologie de comunicaţii, integrare de sisteme şi servicii de operare publice.

 

Suntem complet dedicaţi în furnizarea de produse, sisteme şi servicii legate de staţii radio mobile terestre, transmisii de date wireless precum şi produse de comunicaţii cu fir.  

 

Avem o varietate mare de clienţi: industriali, comerciali, agricultură, construcţii, siguranţă publică, minerit, companii şi utilităţi de petrol şi transport.

 

Cum facem

Conducerea noastră, inginerii bine instruiţi şi departamentul comercial, se dedică complet pentru a înţelege corect necesităţile clienţilor noştri.

 

Ne străduim să ne atingem obiectivul principal, SATISFACŢIA TOTALĂ A CLIENTULUI, prin oferirea clienţilor noştri exact a ceea ce vor, acolo unde vor, cu tehnologie de cea mai bună calitate.

 

 

 

Integrator de Sisteme de Radiocomunicaţii