Se afiseaza 6 produse pentru categoria: Sisteme de dispecerat

Soluţia SafeDispatch a firmei americane SafeMobile asigură tot ce este necesar pentru controlul şi monitorizarea staţiilor radio, prin adăugarea funcţiilor şi capabilităţilor aplicaţiilor soft la cele deja existente în staţii. Soluţia software include aplicaţiile de Server, Gateway(uri) şi de Clent(i), care pot rula (în funcţie de necesităţi) pe unul sau mai multe calculatoare.

Aplicaţia SafeDispatch asigură un număr de module soft care includ: modulul de dispecer de voce, cel de localizare prin GPS, cel de mesaje tip text, cel de înregistrare a convorbirilor, cel de raportare avansată, cel de telemetrie şi cel de "Job Ticketing".

Este de asemenea disponibilă şi o aplicaţie SafeDispatch Mobile (vândută separat), care poate rula pe orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android şi care permite accesul de la distanţă în sistemul de dispecerizare.

Facilitățile oferite de SafeDispatch:

 • Există versiuni pentru Mototrbo şi pentru TETRA
 • Conectare directă (prin IP) la orice sistem Mototrbo cu repetor
 • Acces la informaţii legate de staţiile radio din sistem
 • Comunicaţii îmbunătăţite
 • Raportare avansată
 • Modulul de dispecer de voce - comunicare directă (prin VoIP) cu staţii sau grupuri
 • Modulul de mesaje tip text - comunicare bilaterală de mesaje între staţii/grupuri şi dispecer
 • Modulul de înregistrare a convorbirilor - tot traficul de voce şi informaţiile aferente (doar pentru Mototrbo)
 • Modulul GPS/AVL - îmbunătăţit cu o varietate de funcţii, incluzând "geo-fencing" şi marcarea de repere pe hartă. Poate folosi diferite tipuri de hărţi: Google Maps, Microsoft Map Point sau hărţi ale clientului în format vectorial.
 • Modulul de telemetrie (doar pentru Mototrbo) - permite monitorizarea şi comanda de la distanţă a proceselor, cu notificări/alarme
 • Modulul "Job Ticketing" (doar pentru Mototrbo) - creşte eficienţa prin utilizarea managementului situaţiilor prin comenzi şi confirmări tip text.
 • Modulul de management - asigură configurarea conturilor de utilizator şi a privilegiilor asociate acestora 

Consola de dispecerizare radio Model 4010, produsă de Zetron, este una din cele mai bine vândute. Ea înglobează într-o carcasă compactă mai multe capabilităţi operaţionale decât în oricare altă consola mică disponibilă. Ea poate fi dotată cu până la 12 canale radio convenţionale şi 2 linii telefonice şi asigură multe din funcţiile uşor de utilizat de către dispeceri care se găsesc în consolele mai mari realizate de Zetron.

Model 4010 are o construcţie robustă şi este destinată utilizării continue (24 ore/zi, 7 zile/săptămână), cu o fiabilitate dovedită de utilizarea în cele mai solicitante condiţii. Ea este de asemenea potrivită pentru aplicaţii transportabile, cum ar fi centrele de comandă temporare sau mobile.

Consola Model 4010 are butoane cu funcţii programabile, cum ar fi: apeluri de grup, selectare de canale, anulare audio per canal şi punerea canalelor în conferinţă. Are o tastatură completă şi afişaj LCD pentru afişarea apelurilor intrate şi este prevăzută cu două difuzoare separate, pentru a permite operatorului să audă canalele selectate şi cele monitorizate, cu reglaje de volum pe fiecare canal în parte.

Accesoriile audio pentru operatori includ opţiuni de microreceptor, microfon cu gât de lebădă sau de birou, garnitură cască-microfon şi pedală de emisie. Controlul staţiilor radio poate fi de tip local sau la distanţă, utilizând comenzi prin tonuri, curent continuu sau de tip E&M.

Caracteristici: 

 • Configuraţie desktop sau montabilă în rack. 
 • Codor de paging flexibil - include formatele: DTMF, Motorola/GE Two-Tone, Plectron, 5/6 Tone, Quick Call I (2+2), Knox si Rotary Dial (formare cu pulsuri) 
 • Oferă majoritatea interfeţelor radio standard: comandă la distanţă cu tonuri sau curent continuu, comandă locală şi E&M 
 • Permite conectarea la una sau două linii telefonice, cu comenzi intuitive: "răspuns", "închidere" şi "aşteptare" 
 • Conferinţă între canale radio şi (opţional) şi cu canale telefonice

Disponibil numai pentru extinderea sistemelor existente

Sistemul de console digitale DCS-5020 este proiectat pentru a asigura necesităţile unui centru de comandă de dimensiuni mici sau medii. Sistemul suportă până la 30 de porturi, fiecare putând fi o linie de operator, de telefon sau radio. Sunt posibile maxim 16 poziţii de operator, fiecare fiind compusă dintr-un calculator PC cu monitor, tastatură şi mouse, o pereche de difuzoare şi accesorii audio opţionale (garnitură cască-microfon, microfon gât de lebădă sau de birou, pedală de emisie).

Calculatorul rulează o aplicaţie Zetron pentru Windows numită IntegratorDCS, care asigură o interfaţă grafică ce afişează canalele radio şi telefonice precum şi funcţiile de sistem disponibile operatorului. Monitorul poate fi de dimensiuni mari sau compacte, în functie de necesităţile centrului de comandă. Comenzile se pot da folosind un ecran tactil (touchscreen) sau un mouse. Interfaţa grafică este complet configurabilă, iar textul asociat poate fi asigurat într-o gamă variată de limbi.

Arhitectura sistemului DCS-5020

Comutarea digitală şi interfaţarea cu liniile radio şi telefonice se realizează prin intermediul unităţii digitale DCS-5020. Fiecare unitate suportă până la maxim 6 porturi de interfaţare, care pot fi alocate unor poziţii de operator, unor linii telefonice sau linii radio. Porturile suplimentare asigură legarea a mai multor unităţi DCS-5020, folosind una din opţiunile de interconectare E1, cum ar fi: fibră optică, cablu coaxial ori o legătură printr-o reţea IP către un site radio sau un operator aflat la distanţă. Arhitectura sistemului suportă o structură flexibilă, cu poziţii de operator şi resurse de sistem aflate în aceeaşi locaţie sau în locaţii diferite. Fiecare unitate DCS-5020 precum şi porturile sale de interfaţare sunt accesibile de la oricare altă unitate DCS-5020.

Interfeţele necesare determină alegerea modulelor interschimbabile din componenţa unităţilor DCS-5020. Actualmente există module pentru următoarele:

 • linii telefonice analogice de abonat sau de PABX (sau GSM, prin intermediul unui adaptor) 
 • conectare de aparate telefonice analogice sau linii audio directe 
 • staţii radio analogice convenţionale, prin 2/4 fire, comandă directă sau la distanţă prin tonuri, cu apel selectiv Select 5 sau FleetSync 
 • staţii radio MPT 1327, prin interfaţă MAP27 sau conectare directă la infrastructura MPT Zetron (prin M427) 
 • staţii digitale TETRA (compatibil cu staţii Motorola, EADS/Nokia, Sepura), iDEN şi NEXEDGE 
 • staţii digitale Mototrbo 
 • staţii de unde scurte (prin interfaţa cu staţii Codan) 
 • interfaţa analogică sau E1 pentru înregistratoare de voce

Sistemul avansat de comunicaţii ACOM este un sistem digital de comutare şi multiplexare care reprezintă cea mai avansată tehnologie în domeniul dispecerizării în aplicaţiile critice. Arhitectura complet digitală a sistemului ACOM integrează comunicaţiile de voce (radio şi telefonie), date, paging şi video, asigurând flexibilitate şi uşurinţă în utilizare de neegalat.

ACOM oferă capacităţi de sistem de la caţiva dispeceri (lucrând în mediu fix sau mobil) şi până la 128 de operatori (aflaţi în centre de comunicaţii centralizate sau distribuite) precum şi până la 1500 de linii de comunicaţie.  

Arhitectura sistemului ACOM

Echipamentele utilizate pentru a crea un sistem ACOM includ modulele electronice de comandă centralizată (CCE), unităţile de comandă ale operatorilor (OCU), multiplexoarele de fibră optică LightReach precum şi o gamă largă de interfeţe şi protocoale standard.

Flexibilitatea, expandabilitatea şi scalabilitatea arhitecturii sistemului ACOM reprezintă cele mai mari avantaje ale acestuia. Sistemele ACOM sunt realizate din blocuri funcţionale de bază care asigură practic orice capacitate, funcţionalitate şi configuraţie necesare.

Interfeţe şi protocoale

Sistemul ACOM suportă o gamă largă de interfeţe trunking şi wireless precum şi de protocoale de telefonie şi transmisii de date.

IP-1616 este o consolă de comandă cu 8 linii radio, bazată pe tehnologia VoIP şi care poate fi utilizată în sisteme radio convenţionale.

IP-1616 poate fi uşor conectată la orice reţea locală Ethernet, prin conectarea unui cablu standard tip 10/100 baseT şi alocarea unei adrese IP, permiţând astfel unui număr nelimitat de console IP-1616 să aiba control complet asupra sistemului.

Consola IP-1616 are posibilitatea de a comanda o legatură tip conferinţă între două sau între toate cele opt linii ale sale. Dispecerul poate comunica în grupul din conferinţă sau poate lucra cu celelalte linii.

Înregistratorul instant de voce permite reascultarea ultimelor patru minute de semnal audio, emis sau recepţionat pe canalele selectate sau pe cele neselectate, pe grupul selectat sau pe conexiunea VoIP. Există, de asemenea, ieşiri (sumate) pentru canalele selectate şi pentru cele neselectate.

Caracteristici: 

 • configuraţie de birou 
 • compatibilă cu adaptorul IP la distanţă tip IP-223 
 • codor de apel selectiv pentru formatele DTMF, Two-Tone, Manual 
 • comandă schimbarea a maxim 16 canale 
 • operare în simplex sau full-duplex (programabil) 
 • conferinţă 
 • selectare de grupuri (două grupuri predefinite) 
 • control de tip supervizor 
 • detecţia emisiei de la altă consolă
 • înregistrator instant de voce 
 • conexiune VoIP între console 
 • gama largă de accesorii audio (microreceptor sau garnitură cască-microfon, microfon tip gât de lebădă sau de birou, pedală de emisie)

Consola software C_Soft, realizată de Telex Vega, este o aplicaţie Windows care permite unui calculator PC, echipat cu un card de sunet full-duplex şi o conexiune de reţea, să monitorizeze şi să comande staţii radio conectate la reţea.

Pachetul C-Soft este complet compatibil cu monitoarele de tip touch-screen. Telex oferă un adaptor care permite conectarea la calculator a unui microfon de birou, a unei garnituri cască-microfon şi a unei pedale de emisie. Sunt, de asemenea, conectabile accesoriile audio standard de calculator.

Consola software este complet configurabilă de către utilizator, prin realizarea unei imagini adaptate sistemului, folosind doar acele elemente care sunt necesare utilizatorului. Dispecerii cu atribuţii diferite pot avea imagini diferite.

Consola C-Soft poate fi comandată pentru 6, 12, 18, 50 sau 100 de linii. Numărul de linii poate fi crescut şi ulterior.

Caracteristici: 

 • calculator PC (opţional), cu sistem de operare Windows, card audio full-duplex şi conexiune Ethernet 
 • monitor LCD (opţional) (se recomandă cu touch-screen) 
 • compatibilă cu adaptoarele IP la distanţă tip IP-223 şi IP-224
 • codor de apel selectiv pentru formatele DTMF şi Two-Tone 
 • operare în simplex sau full-duplex 
 • până la 10 grupuri de conferinţă simultane 
 • selectare de grupuri 
 • control de tip supervizor 
 • detecţia emisiei de la altă consolă 
 • înregistrator instant de voce 
 • vocoder: ADPCM cu 32 kbps (necesită 50 kbps per canal) 
 • gamă largă de accesorii audio (microreceptor sau garnitură cască-microfon, microfon de birou, pedală de emisie)

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare.
Formular cerere oferta
Email-ul a fost trimis. Va multumim.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Eroare

Formularul necesita completarea tuturor campurilor cu date valide specifice