Se afiseaza 1 produse pentru categoria: Soluţii Full-Duplex

SISTEM DE RADIOCOMUNICAŢII DE VOCE FULL DUPLEX
Coordonarea este esenţială în managementul echipelor lucrative. Ea se poate face prin comunicare directă (voce) sau utilizând sisteme moderne de radiocomunicaţii de grup. Soluţia ideală pentru astfel de sisteme radio este comunicarea full-duplex, In care toţi membrii echipei sunt în contact audio permanent iar comunicarea se face pe bază de hands-free (folosind VOX).
Soluţia VOKKERO Guardian constă în astfel de terminale radio portabile,  ce utilizează frecvenţe libere (în conformitate cu reglementările europene ETSI) şi asigură o acoperire radio de maxim 1 km în spaţiu deschis. Comunicaţia radio este criptată (AES 128) şi nu poate fi interceptată de alţi utilizatori ai canalului de lucru.
Terminalele radio sunt waterproof iar bateria Li-Polimer asigură o autonomie de 12 ore. Ele sunt configurabile prin intermediul staţiei de încărcare, soluţia permiţând utilizarea mai multor canale de lucru în acceaşi locaţie, ceea ce poate permite coordonatorului operaţiunilor să comunice separat cu mai multe grupuri (echipe).
Comunicaţia audio se remarcă prin o foarte bună calitate, filtrul de zgomot ambiental inclus permiţând utilizarea terminalelor în medii foarte zgomotoase.
Există trei variante de terminale radio:
• VOKKERO Guardian - varianta standard, pentru utilizare generală (echipe de lucru uzuale, echipe mobile, convoaie, construcţii, activităţi industriale zgomotoase, echipe de salvare, evenimente, expoziţii, etc.)
• VOKKERO Guardian Plus - variantă cu audio de calitate superioară, pentru utilizare în cinematografie, televiziune, teatru
• VOKKERO Guardian ATEX - variantă pentru utilizare în medii explozive (petrol / gaze, chimie, pompieri, etc.)
O foarte bogată gamă de accesorii asigură comunicaţia optimă pentru fiecare tip de utilizare în parte: medii zgomotoase sau liniştite (şoptit), medii normale sau explozive (accesorii ATEX), conectare prin Bluetooth (opţiune) la accesorii audio Bluetooth şi/sau la telefonul mobil, etc.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare.
Formular cerere oferta
Email-ul a fost trimis. Va multumim.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Eroare

Formularul necesita completarea tuturor campurilor cu date valide specifice